Trouwen
Trouwen

Sfeervolle landwegen en oude beukenlanen leiden naar het landgoed waar het kasteel met slotgracht en de kasteeltuinen dienst doen als romantisch decor voor de mooiste dag van uw leven. De sprookjesachtige omgeving en gebouwen zijn betoverend mooi. Landgoed Staverden is zonder twijfel dè perfecte locatie om te trouwen!

Bekijk
meer
Eten en drinken
Eten en drinken

Culinair genieten op een unieke locatie te midden van de 17e eeuwse kasteeltuinen van het landgoed. Wij bieden diverse mogelijkheden, van een kopje koffie met iets lekkers, een uitgebreide lunch, high tea, diner à la carte tot een exclusief 5-gangen diner.

 

Bekijk
meer

Brasserie Staverden organiseert 17 – 18 – 19 Februari 2017 de

WINTER FOOD MARKET

 

Wat is dit?

Een drie daags (17-18-19 februari) kleinschalige Winterse Food Market ‘buiten’ bij Brasserie Staverden, toegespitst op food en bijbehorende (winterse) dranken. Bezoekers kunnen verschillende vers gemaakte gerechten proeven die live worden bereid door de standhouders. Een gezellig event waar de gasten genieten van ambachtelijke huisgemaakte (streek)producten, kleine proeverijen en winterse kost. Uiteraard vergezeld door diverse wijnen, speciaalbieren en warme winterse dranken. Om ter plekke te nuttigen maar ook om mee te nemen naar huis. Dit alles in winterse sferen, met live-muziek en gezellige vuren.

 

Openingstijden Food Market:

Vrijdag 17 februari 13.00 - 20.00 uur

Zaterdag 18 februari 11.00 - 20.00 uur

Zondag 19 februari 11.00 - 18.00 uur

 

Welke ‘standhouders’ nodigen we uit?

Alles is outdoor! Het idee is dat er op een aantal plekken wordt gekookt (op het hoofdterras). Dit wordt gedaan vanuit eigen rokerij, oven of vuur. Op het overdekte (Pauwen)terras worden producten verkocht zoals op een markt, maar men kan hier ook genieten van warme dranken met iets lekkers.

Brasserie Staverden zal diverse huisgemaakte producten aanbieden en verkopen waaronder een aantal typisch ‘Staverdense producten’. Producten waar de vasten gasten van de Brasserie al jaren speciaal voor komen (zoals onze huigemaakte aïoli, mostermayonaise, notenmix, diverse soepen, huisgebak etc). Daarnaast vragen we een aantal van onze huisleveranciers, collegae en goede vrienden om ook deel te nemen aan dit event met hun producten. Dan moet u denken aan: chocolade, wijnen, speciaalbieren, koffie & gebak, luxe noten, div. oosterse lekkernijen, gerookte vis, vlees en specialiteiten.

 

Wat zijn de kosten?

Entree: het is een gratis event voor de bezoekers!

Parkeren: gasten parkeren op eigen gelegenheid. Dit kan op P1 (bij de Brasserie) of op P2 (de verderop gelegen parkeerplaats).

 

Heeft u interesse als standhouder?

Neem contact op met Christopher en Katherine: Christopher@beleefstaverden.nl - Katherine@beleefstaverden.nl

De kleinste stad
De kleinste stad

Als u landgoed Staverden betreedt, ervaart u meteen een bijzondere sfeer. Er heerst ruimte en rust, maar ook stijl en klasse. De combinatie van rijke historie, karakteristieke opstallen, schitterende tuinen en de aanwezigheid van witte pauwen, maken deze locatie tot een unieke belevenis.

Bekijk
meer
Feesten en partijen
Feesten en partijen

Wij bieden diverse arrangementen voor zowel grote als kleine partijen.  Of het nu gaat om een gezellige verjaardag, een aangeklede borrel, een spetterend personeelsfeest, een (ambts)jubileum of huwelijksfeest, Landgoed Staverden biedt vele mogelijkheden.

Bekijk
meer
Vergaderen en trainen
Vergaderen en trainen

Een bijzondere locatie om te vergaderen, te trainen of voor teambuildingsessies. Staverden is centraal gelegen op de Veluwe in de nabijheid van de A28 en A1. Wij beschikken over meerdere zalen die allen een prachtig uitzicht hebben over het landgoed. Voor de lunch wordt gebruik gemaakt van de Brasserie.

Bekijk
meer