Trouwen
Trouwen

Sfeervolle landwegen en oude beukenlanen leiden naar het landgoed waar het kasteel met slotgracht en de kasteeltuinen dienst doen als romantisch decor voor de mooiste dag van uw leven. De sprookjesachtige omgeving en gebouwen zijn betoverend mooi. Landgoed Staverden is zonder twijfel dè perfecte locatie om te trouwen!

Bekijk
meer
Eten en drinken
Eten en drinken

Culinair genieten op een unieke locatie te midden van de 17e eeuwse kasteeltuinen van het landgoed. Wij bieden diverse mogelijkheden, van een kopje koffie met iets lekkers, een uitgebreide lunch, high tea, diner à la carte tot een exclusief 5-gangen diner.

 

Bekijk
meer
De kleinste stad
De kleinste stad

Als u landgoed Staverden betreedt, ervaart u meteen een bijzondere sfeer. Er heerst ruimte en rust, maar ook stijl en klasse. De combinatie van rijke historie, karakteristieke opstallen, schitterende tuinen en de aanwezigheid van witte pauwen, maken deze locatie tot een unieke belevenis.

Bekijk
meer

Middelpunt van de Veluwe

Vrienden van Staverden

Stichting Vrienden van Staverden is opgericht in 2009. Deze officiële stichting heeft als doel om promotionele activiteiten rondom Staverden te ondersteunen. De stichting organiseert twee keer per jaar een vriendenavond waar, onder het genot van een hapje en een drankje, de laatste initiatieven worden gepresenteerd. De meest recente initiatieven van deze stichting zijn het 145 pagina’s tellende boek ’Staverden, de kleinste stad ter wereld‘, de website beleefstaverden.nl en het magazine ’In & Om Staverden‘. De Stichting probeert het aangename te combineren met de ondersteuning van dit bijzonder cultureel erfgoed.

Word ook Vriend van Staverden

U bent al officieel Vriend van Staverden voor € 350,-- per jaar. Neem voor meer informatie over lidmaatschap van de stichting contact met ons op. We vertellen u graag meer. De Stichting Vrienden van Staverden heeft een ANBI status (fiscaal aftrekbaar).
 

Naam: Stichting Vrienden Van Staverden - RSIN: 852482905 - Adres: Staverdesnweg 283, 2852 NV Ermelo - Doelomschrijving: Het ondersteunen van cultureel erfgoed “Landgoed Staverden” in de breedste zin des woords. - Bestuurders: C. Haklander (Voorzitter), J.M. In ’t Veld (Secretaris/penningmeester), F.F.P.M. Vermeer (bestuurder) - Beloning bestuurders: nihil

Feesten en partijen
Feesten en partijen

Wij bieden diverse arrangementen voor zowel grote als kleine partijen.  Of het nu gaat om een gezellige verjaardag, een aangeklede borrel, een spetterend personeelsfeest, een (ambts)jubileum of huwelijksfeest, Landgoed Staverden biedt vele mogelijkheden.

Bekijk
meer
Vergaderen en trainen
Vergaderen en trainen

Een bijzondere locatie om te vergaderen, te trainen of voor teambuildingsessies. Staverden is centraal gelegen op de Veluwe in de nabijheid van de A28 en A1. Wij beschikken over meerdere zalen die allen een prachtig uitzicht hebben over het landgoed. Voor de lunch wordt gebruik gemaakt van de Brasserie.

Bekijk
meer