Trouwen
Trouwen

Sfeervolle landwegen en oude beukenlanen leiden naar het landgoed waar het kasteel met slotgracht en de kasteeltuinen dienst doen als romantisch decor voor de mooiste dag van uw leven. De sprookjesachtige omgeving en gebouwen zijn betoverend mooi. Landgoed Staverden is zonder twijfel dè perfecte locatie om te trouwen!

Bekijk
meer
Eten en drinken
Eten en drinken

Culinair genieten op een unieke locatie te midden van de 17e eeuwse kasteeltuinen van het landgoed. Wij bieden diverse mogelijkheden, van een kopje koffie met iets lekkers, een uitgebreide lunch, high tea, diner à la carte tot een exclusief 5-gangen diner.

 

Bekijk
meer
De kleinste stad
De kleinste stad

Als u landgoed Staverden betreedt, ervaart u meteen een bijzondere sfeer. Er heerst ruimte en rust, maar ook stijl en klasse. De combinatie van rijke historie, karakteristieke opstallen, schitterende tuinen en de aanwezigheid van witte pauwen, maken deze locatie tot een unieke belevenis.

Bekijk
meer

Middelpunt van de Veluwe

Fietsen en wandelen

Het landgoed ligt midden in het groene hart van de Veluwe, heeft een oppervlakte van in totaal 718 ha en strekt zich uit over een lengte van bijna 7 kilometer. Een ideale plek om te wandelen en te fietsen. Vanaf de grote parkeerplaats (P2 Uddelermeerweg) zijn drie verschillende fiets- en wandelroutes uitgezet. De thema’s verschillen van elkaar; waar de één meer langs boerderijen loopt, leidt de andere route u door de bossen. De routes zijn uitstekend te combineren en eindigen allen in de kasteeltuinen van Staverden. Ter afsluiting genieten van een hapje en een drankje in de Brasserie maakt de dag compleet.

Door de grote afwisseling van loof- en naaldhout, houtwallen, beekjes en bloemrijke velden is landgoed Staverden een van de mooiste wandelgebieden van ons land.

Download de wandelroutes van het Geldersch Landschap op landgoed Staverden. 

Feesten en partijen
Feesten en partijen

Wij bieden diverse arrangementen voor zowel grote als kleine partijen.  Of het nu gaat om een gezellige verjaardag, een aangeklede borrel, een spetterend personeelsfeest, een (ambts)jubileum of huwelijksfeest, Landgoed Staverden biedt vele mogelijkheden.

Bekijk
meer
Vergaderen en trainen
Vergaderen en trainen

Een bijzondere locatie om te vergaderen, te trainen of voor teambuildingsessies. Staverden is centraal gelegen op de Veluwe in de nabijheid van de A28 en A1. Wij beschikken over meerdere zalen die allen een prachtig uitzicht hebben over het landgoed. Voor de lunch wordt gebruik gemaakt van de Brasserie.

Bekijk
meer