Trouwen
Trouwen

Sfeervolle landwegen en oude beukenlanen leiden naar het landgoed waar het kasteel met slotgracht en de kasteeltuinen dienst doen als romantisch decor voor de mooiste dag van uw leven. De sprookjesachtige omgeving en gebouwen zijn betoverend mooi. Landgoed Staverden is zonder twijfel dè perfecte locatie om te trouwen!

Bekijk
meer
Eten en drinken
Eten en drinken

Culinair genieten op een unieke locatie te midden van de 17e eeuwse kasteeltuinen van het landgoed. Wij bieden diverse mogelijkheden, van een kopje koffie met iets lekkers, een uitgebreide lunch, high tea, diner à la carte tot een exclusief 5-gangen diner.

 

Bekijk
meer
De kleinste stad
De kleinste stad

Als u landgoed Staverden betreedt, ervaart u meteen een bijzondere sfeer. Er heerst ruimte en rust, maar ook stijl en klasse. De combinatie van rijke historie, karakteristieke opstallen, schitterende tuinen en de aanwezigheid van witte pauwen, maken deze locatie tot een unieke belevenis.

Bekijk
meer
Feesten en partijen
Feesten en partijen

Wij bieden diverse arrangementen voor zowel grote als kleine partijen.  Of het nu gaat om een gezellige verjaardag, een aangeklede borrel, een spetterend personeelsfeest, een (ambts)jubileum of huwelijksfeest, Landgoed Staverden biedt vele mogelijkheden.

Bekijk
meer
Vergaderen en trainen
Vergaderen en trainen

Een bijzondere locatie om te vergaderen, te trainen of voor teambuildingsessies. Staverden is centraal gelegen op de Veluwe in de nabijheid van de A28 en A1. Wij beschikken over meerdere zalen die allen een prachtig uitzicht hebben over het landgoed. Voor de lunch wordt gebruik gemaakt van de Brasserie.

Bekijk
meer

Workshop porselein tekenen

Datum:17 mei
Tijd:19:15 - 21:15
Locatie:brasserie Staverden

Workshop porselein tekenen

Teken of handletter op je eigen servies een mooie tekst of tekening. Met handige tips en inspirerende voorbeelden ga je lekker aan de slag. Je kiest afbeeldingen van jou eigen keuze of uit ons assortiment. Of wie weet heb je een mooie quote die je zou willen handletteren en versieren?

Toch wil ik je adviseren zelf eens op internet op zoek te gaan naar een leuke afbeelding en deze uitgeprint meeneemt naar de workshop.Middels een makkelijke techniek zet je deze dan over op het servies. Vervolgens kleur je deze in met porseleinstiften. Dit kan echt iedereen!

Aan het einde van de workshop kun je je zelf betekende servies weer mee naar huis nemen. Daarna kun je het zelf thuis afbakken in de oven. De instructies daarvoor krijg je mee naar huis. Let op! Neem je eigen porselein mee; een etagère, theepot, kopjes, schalen, schotels of bord. Of loop eens binnen bij een kringloopwinkel oid. De workshop duurt ongeveer 2 uur en is incl. materiaal. Alle consumpties zijn op nacalculatie

Kosten: €14,50 p.p.

Tijd : van 19.15 uur tot 21.15 uur

Minimale aantal deelnemers: 8

Voor meer info en opgeven: info@dozign.nl