Trouwen
Trouwen

Sfeervolle landwegen en oude beukenlanen leiden naar het landgoed waar het kasteel met slotgracht en de kasteeltuinen dienst doen als romantisch decor voor de mooiste dag van uw leven. De sprookjesachtige omgeving en gebouwen zijn betoverend mooi. Landgoed Staverden is zonder twijfel dè perfecte locatie om te trouwen!

Bekijk
meer
Eten en drinken
Eten en drinken

Culinair genieten op een unieke locatie te midden van de 17e eeuwse kasteeltuinen van het landgoed. Wij bieden diverse mogelijkheden, van een kopje koffie met iets lekkers, een uitgebreide lunch, high tea, diner à la carte tot een exclusief 5-gangen diner.

 

Bekijk
meer
De kleinste stad
De kleinste stad

Als u landgoed Staverden betreedt, ervaart u meteen een bijzondere sfeer. Er heerst ruimte en rust, maar ook stijl en klasse. De combinatie van rijke historie, karakteristieke opstallen, schitterende tuinen en de aanwezigheid van witte pauwen, maken deze locatie tot een unieke belevenis.

Bekijk
meer
Feesten en partijen
Feesten en partijen

Wij bieden diverse arrangementen voor zowel grote als kleine partijen.  Of het nu gaat om een gezellige verjaardag, een aangeklede borrel, een spetterend personeelsfeest, een (ambts)jubileum of huwelijksfeest, Landgoed Staverden biedt vele mogelijkheden.

Bekijk
meer
Vergaderen en trainen
Vergaderen en trainen

Een bijzondere locatie om te vergaderen, te trainen of voor teambuildingsessies. Staverden is centraal gelegen op de Veluwe in de nabijheid van de A28 en A1. Wij beschikken over meerdere zalen die allen een prachtig uitzicht hebben over het landgoed. Voor de lunch wordt gebruik gemaakt van de Brasserie.

Bekijk
meer

Winter Food Event met Smokin Kitchen

Datum:25 februari
Tijd:12:00 - 18:00
Locatie:Brasserie Staverden

WINTER FOOD EVENT MET SMOKING KITCHEN

Kom naar landgoed Staverden om te genieten van verschillende heerlijke gerechten van onze barbecue. In samenwerking met Smoking Kitchen organiseren we een 'outdoor cooking weekend'. Er worden verschillende (streek)producten bereidt op de diverse barbecues. Smoking Kitchen kookt op een zogenaamde barbecue trein en de keukenbrigade van de Brasserie op een Ofyr. 

U kunt losse gerechtjes bij de barbecues bestellen en proeven op ons streekmarkt. Met diverse huisgemaakte lekkernij; tappenade's, huisgemaakt beleg, chocolade, cadeaus en meer. 

Ook is er beide dagen live muziek, een lekkere vuurtent om bij te zitten en overal haardvuurtjes.

Kortom, gezelligheid; kom langs! (gratis toegang)