Trouwen
Trouwen

Sfeervolle landwegen en oude beukenlanen leiden naar het landgoed waar het kasteel met slotgracht en de kasteeltuinen dienst doen als romantisch decor voor de mooiste dag van uw leven. De sprookjesachtige omgeving en gebouwen zijn betoverend mooi. Landgoed Staverden is zonder twijfel dè perfecte locatie om te trouwen!

Bekijk
meer
Eten en drinken
Eten en drinken

Culinair genieten op een unieke locatie te midden van de 17e eeuwse kasteeltuinen van het landgoed. Wij bieden diverse mogelijkheden, van een kopje koffie met iets lekkers, een uitgebreide lunch, high tea, diner à la carte tot een exclusief 5-gangen diner.

 

Bekijk
meer
De kleinste stad
De kleinste stad

Als u landgoed Staverden betreedt, ervaart u meteen een bijzondere sfeer. Er heerst ruimte en rust, maar ook stijl en klasse. De combinatie van rijke historie, karakteristieke opstallen, schitterende tuinen en de aanwezigheid van witte pauwen, maken deze locatie tot een unieke belevenis.

Bekijk
meer
Feesten en partijen
Feesten en partijen

Wij bieden diverse arrangementen voor zowel grote als kleine partijen.  Of het nu gaat om een gezellige verjaardag, een aangeklede borrel, een spetterend personeelsfeest, een (ambts)jubileum of huwelijksfeest, Landgoed Staverden biedt vele mogelijkheden.

Bekijk
meer
Vergaderen en trainen
Vergaderen en trainen

Een bijzondere locatie om te vergaderen, te trainen of voor teambuildingsessies. Staverden is centraal gelegen op de Veluwe in de nabijheid van de A28 en A1. Wij beschikken over meerdere zalen die allen een prachtig uitzicht hebben over het landgoed. Voor de lunch wordt gebruik gemaakt van de Brasserie.

Bekijk
meer

Staverden Open (golftoernooi)

Datum:22 oktober
Tijd:11:30 - 20:00
Locatie:Landgoed Ullerberg - landgoed Staverden

STAVERDEN OPEN GOLFTOERNOOI

Landgoed Staverden organiseert voor het derde jaar op rij in samenwerking met landgoed Ullerberg het Staverden Open Golftoernooi op de heidegolfbaan. Het toernooi is voor iedereen die zin heeft in een gezellige dag op een unieke (prive) heidegolfbaan.

Na ontvangst op de Ullerberg zullen er 18 holes gespeeld worden. Vervolgens gaan alle spelers naar landgoed Staverden om daar in de Brasserie te genieten van een heerlijk 3 gangen diner en waar de prijsuitreiking zal plaatsvinden.  Een gezellige dag waarop u twee bijzondere landgoederen bezoekt. U beleeft de pracht van dit kleine unieke stukje Veluwe; de natuur, de rust en wellicht laten de herten zich aan u zien. Iedereen is welkom, van beginners tot pro’s! Het aantal deelnemers is beperkt dus geef u snel op.

Het programma:

11.30 uur: ontvangst

12.30 uur: aanvang toernooi

17.30 uur: diner en prijzenuitreiking bij de Brasserie

Kosten deelname & 3-gangen diner: €65,00 p.p. (excl. dranken bij diner)