Trouwen
Trouwen

Sfeervolle landwegen en oude beukenlanen leiden naar het landgoed waar het kasteel met slotgracht en de kasteeltuinen dienst doen als romantisch decor voor de mooiste dag van uw leven. De sprookjesachtige omgeving en gebouwen zijn betoverend mooi. Landgoed Staverden is zonder twijfel dè perfecte locatie om te trouwen!

Bekijk
meer
Eten en drinken
Eten en drinken

Culinair genieten op een unieke locatie te midden van de 17e eeuwse kasteeltuinen van het landgoed. Wij bieden diverse mogelijkheden, van een kopje koffie met iets lekkers, een uitgebreide lunch, high tea, diner à la carte tot een exclusief 5-gangen diner.

 

Bekijk
meer
De kleinste stad
De kleinste stad

Als u landgoed Staverden betreedt, ervaart u meteen een bijzondere sfeer. Er heerst ruimte en rust, maar ook stijl en klasse. De combinatie van rijke historie, karakteristieke opstallen, schitterende tuinen en de aanwezigheid van witte pauwen, maken deze locatie tot een unieke belevenis.

Bekijk
meer
Feesten en partijen
Feesten en partijen

Wij bieden diverse arrangementen voor zowel grote als kleine partijen.  Of het nu gaat om een gezellige verjaardag, een aangeklede borrel, een spetterend personeelsfeest, een (ambts)jubileum of huwelijksfeest, Landgoed Staverden biedt vele mogelijkheden.

Bekijk
meer
Vergaderen en trainen
Vergaderen en trainen

Een bijzondere locatie om te vergaderen, te trainen of voor teambuildingsessies. Staverden is centraal gelegen op de Veluwe in de nabijheid van de A28 en A1. Wij beschikken over meerdere zalen die allen een prachtig uitzicht hebben over het landgoed. Voor de lunch wordt gebruik gemaakt van de Brasserie.

Bekijk
meer

Korte kasteeltuinwandeling

Datum:17 september
Tijd:14:00 - 15:30
Locatie:landgoed staverden

Korte kasteeltuinwandeling, Staverden

Een korte wandeling, speciaal voor mensen die niet zo ver kunnen of willen lopen.
 

De herfst is in aantocht. Waar moet u dan zeker heen? Naar buiten! Iedereen met of zonder rollator/rolstoel is welkom, samen met eventuele begeleiders. De boswachter neemt u mee voor een korte wandeling door de kasteeltuin van landgoed Staverden en directe omgeving. Het tempo wordt aangepast naar de wensen van de deelnemers. Tijdens de wandeling is er oog voor de beginnende herfst en de wijze waarop de natuur zich voorbereidt op de winter. Reserveren is niet nodig.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 1,5 uur.

Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Startlocatie: de grote parkeerplaats aan de Uddelermeerweg. Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats.

Informatie: Gerard Heemskerk, tel: 0341-554493 of Làszló Gelderman, tel: 055-5340418.
Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen).