Trouwen
Trouwen

Sfeervolle landwegen en oude beukenlanen leiden naar het landgoed waar het kasteel met slotgracht en de kasteeltuinen dienst doen als romantisch decor voor de mooiste dag van uw leven. De sprookjesachtige omgeving en gebouwen zijn betoverend mooi. Landgoed Staverden is zonder twijfel dè perfecte locatie om te trouwen!

Bekijk
meer
Eten en drinken
Eten en drinken

Culinair genieten op een unieke locatie te midden van de 17e eeuwse kasteeltuinen van het landgoed. Wij bieden diverse mogelijkheden, van een kopje koffie met iets lekkers, een uitgebreide lunch, high tea, diner à la carte tot een exclusief 5-gangen diner.

 

Bekijk
meer
De kleinste stad
De kleinste stad

Als u landgoed Staverden betreedt, ervaart u meteen een bijzondere sfeer. Er heerst ruimte en rust, maar ook stijl en klasse. De combinatie van rijke historie, karakteristieke opstallen, schitterende tuinen en de aanwezigheid van witte pauwen, maken deze locatie tot een unieke belevenis.

Bekijk
meer
Feesten en partijen
Feesten en partijen

Wij bieden diverse arrangementen voor zowel grote als kleine partijen.  Of het nu gaat om een gezellige verjaardag, een aangeklede borrel, een spetterend personeelsfeest, een (ambts)jubileum of huwelijksfeest, Landgoed Staverden biedt vele mogelijkheden.

Bekijk
meer
Vergaderen en trainen
Vergaderen en trainen

Een bijzondere locatie om te vergaderen, te trainen of voor teambuildingsessies. Staverden is centraal gelegen op de Veluwe in de nabijheid van de A28 en A1. Wij beschikken over meerdere zalen die allen een prachtig uitzicht hebben over het landgoed. Voor de lunch wordt gebruik gemaakt van de Brasserie.

Bekijk
meer

Staverden BINGO! night

Datum:19 augustus
Tijd:17:00 - 19:00
Locatie:brasserie staverden

STAVERDEN BINGO NIGHT VOOR IEDEREEN

Deze zomer hebben we iets nieuws: de Staverden BINGO!

Een gezellige avond, voor jong en oud, met een Staverden Bingo waar uiteraard diverse geweldige prijzen te winnen zijn!

De showmaster heeft een geweldige assistent (of zelfs twee) die de avond met zeer veel humor zullen begeleiden.

Iedereen, is welkom: hoe meer zielen hoe meer vreugd en zeg nou zelf.. u wilt toch ook met een van de te winnen prijzen naar huis!?

We vernemen graag hoeveel gasten er meedoen dus laat weten dan u komt!

U betaald €10,00 voor deelname van 5 rondes aan de Bingo.

Opgeven kan via: brasserie@beleefstaverden.nl of 085-4864001