Trouwen
Trouwen

Sfeervolle landwegen en oude beukenlanen leiden naar het landgoed waar het kasteel met slotgracht en de kasteeltuinen dienst doen als romantisch decor voor de mooiste dag van uw leven. De sprookjesachtige omgeving en gebouwen zijn betoverend mooi. Landgoed Staverden is zonder twijfel dè perfecte locatie om te trouwen!

Bekijk
meer
Eten en drinken
Eten en drinken

Culinair genieten op een unieke locatie te midden van de 17e eeuwse kasteeltuinen van het landgoed. Wij bieden diverse mogelijkheden, van een kopje koffie met iets lekkers, een uitgebreide lunch, high tea, diner à la carte tot een exclusief 5-gangen diner.

 

Bekijk
meer
De kleinste stad
De kleinste stad

Als u landgoed Staverden betreedt, ervaart u meteen een bijzondere sfeer. Er heerst ruimte en rust, maar ook stijl en klasse. De combinatie van rijke historie, karakteristieke opstallen, schitterende tuinen en de aanwezigheid van witte pauwen, maken deze locatie tot een unieke belevenis.

Bekijk
meer
Feesten en partijen
Feesten en partijen

Wij bieden diverse arrangementen voor zowel grote als kleine partijen.  Of het nu gaat om een gezellige verjaardag, een aangeklede borrel, een spetterend personeelsfeest, een (ambts)jubileum of huwelijksfeest, Landgoed Staverden biedt vele mogelijkheden.

Bekijk
meer
Vergaderen en trainen
Vergaderen en trainen

Een bijzondere locatie om te vergaderen, te trainen of voor teambuildingsessies. Staverden is centraal gelegen op de Veluwe in de nabijheid van de A28 en A1. Wij beschikken over meerdere zalen die allen een prachtig uitzicht hebben over het landgoed. Voor de lunch wordt gebruik gemaakt van de Brasserie.

Bekijk
meer

Gebouwenfietstocht

Datum:22 juli
Tijd:11:00 - 16:00
Locatie:landgoed Staverden

Gebouwenfietstocht, Staverden
Samen met de boswachter fietsen langs boerderijen en bijzondere gebouwen.

De boswachter neemt u mee op een mooie fietstocht over Landgoed Staverden, dat een lange historie en een bijzondere ontwikkeling kent. Onderweg komt u langs achttien mooie boerderijen, waarvan er zes nog volop in bedrijf zijn. Daarnaast passeert u tijdens de tocht ook diverse andere bijzondere gebouwen. Ter afsluiting wordt een korte rondgang over het kasteelterrein gemaakt en een drankje & hapje genuttigd. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 11.00 uur. Duur: ca. 5 uur.

Deelname: € 12,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 7,50 p.p. op vertoon van GLK pas. Deze kosten zijn incl. drankjes en hapjes.
Opmerking: afstand ongeveer 20 km met diverse stops onderweg. Neem zelf een fiets mee en lunch/drinken voor onderweg.
Startlocatie: de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden. Routebeschrijving: Weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats.
Informatie: Jan Bos, tel:06-20203110 of Leo v.d. Graaff, tel: 0341-552576.

Reserveren: via www.glk.nl/evenementen